Masterclasses en workshops

Een workshop geef ik zodat je kennis kan maken met de contextuele en provocatieve wijze van werken met mensen. Een workshop kan op maat aangevraagd worden, voor een teamdag of anderszins.

Ik bied ze ook regelmatig aan als provocatieve of contextuele masterclass, zie agenda. Het is altijd goed om met collega dienstverleners op één thema nog eens extra te oefenen.

Plezier en voldoening verzekerd!

Interessant om met elkaar stil te staan bij onze verschillende rollen

Als coördinator van buurthuis Bij Bosshardt begeleid ik dagelijks vrijwilligers. Mijn vraag was of Marieke op een teamdag mij en andere coördinatoren handvaten kon geven in het begeleiden van de vrijwilligers. Het was de moeite waard om dit als team samen te doen. Het is interessant om met elkaar stil te staan bij de verschillende rollen die je hebt als coördinator en hoe je daarmee omgaat. Ik heb meer leren inzien wat mijn positie is ten opzichte van de vrijwilligers. Meer tijd voor verdieping was fijn geweest, een ochtend is vrij kort. Marieke heeft ons goed begeleid. Zij is een enthousiast, opgewekt en eerlijk persoon. Iemand die heel open kan zijn maar ook een gepaste afstand behoudt.

Anne-Marie Gort

Leuk dat je mijn berichten leest!

Meld je aan voor de maandelijkse e-zine van Onverwacht Opgewekt.

En ontvang bovendien gratis de zelftest "Hoeveel ruimte heb jij voor resultaat?"

Check je email om je definitief in te schrijven!