Pinksterchallenge: schrijf je in!

By on 22 april 2016 in Agenda, Provokant

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

(Mocht je hierboven het inschrijfformulier niet zien, zet dan je adblocker uit of laat van je horen via de contactpagina)

Wanneer je je inschrijft voor deze challenge, wat kun je dan verwachten? Ik stuur je dan in de 7 dagen na Pinksteren, te beginnen Pinkstermaandag, elke ochtend een korte mail. Die mail bevat kostbare kennis, gebaseerd op de provocatieve, contextuele en theologische achtergrond die ik heb en natuurlijk: een uitdaging van de dag, speciaal voor jou. In feite schrijf je je in voor een korte online gratis training, met als doel: jouw kracht te laten stromen.

Dit zijn veeleisende en vaak verwarrende tijden en het is van essentieel belang dat je als dienstverlener een heldere focus hebt, weet wat je doet, waarom je dat doet en met ontspanning en plezier kan werken ten behoeve van mensen. Deze 7-daagse challenge gaat je daarbij helpen!

Welke onderwerpen zal de challenge bij de kop pakken:

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze gratis mini-training van Onverwacht Opgewekt: de 7 daagse Pinksterchallenge. Je ontvangt 7 dagen lang online waardevolle tips om je aandacht op jouw kracht te richten en zodoende te laten groeien en natuurlijk: iedere dag een challenge! Het draait uiteindelijk allemaal om wat je er zelf mee doet, om de actie!

Leuk dat je mijn berichten leest!

Meld je aan voor de maandelijkse e-zine van Onverwacht Opgewekt.

En ontvang bovendien gratis de zelftest "Hoeveel ruimte heb jij voor resultaat?"

Check je email om je definitief in te schrijven!