Aanstekelijk enthousiast


Onverwacht Opgewekt heeft me een theoretische basis gegeven voor een aanpak in mijn pastoraat die ik tot dan toe intuïtief toepaste. Sinds de VIPdag ben ik me bewuster van de mogelijkheden die in mijzelf al liggen vanwege mijn persoonlijkheid. Het heeft mij een integratie opgeleverd van hoe ik ben en hoe ik als professional te werk ga.

Marieke Sillevis is een goede luisteraar die uitstekend kan samenvatten en kernachtig kan teruggeven wat je tegen haar zegt. Verder is Marieke vrolijk en aanstekelijk enthousiast. In de training bewaakt ze goed de tijd en de structuur. Terwijl ze af en toe vrolijk haar eigen lijn durft los te laten, keert ze altijd weer terug naar de kern van de zaak!

De oefeningen waren heerlijk om te doen: door de theorie direct in de praktijk te brengen, wordt die echt deel van jezelf. Je hoeft geen probleem te hebben om door Marieke getraind te worden. Honger naar nieuwe manieren van pastoraat die passen bij je persoonlijkheid is al voldoende om zin te krijgen en te vinden in deze training.