Op zoek naar meer ontspanning

By on 2 februari 2018 in

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Bij het begin van de VIPtraining “Van kramp naar kracht” was ik op zoek naar meer ontspanning in situaties waarin ik het idee heb de regie niet meer te hebben. De training heeft mij opgeleverd dat ik minder onrust heb bij situaties waar ik van te voren tegenop zie. Ook kan ik nu duidelijker overbrengen naar anderen wat ik wel/ niet doe.
Bij anderen herken ik nu ook dat ze reageren vanuit hoe ze gevormd zijn. Dit geeft begrip naar de ander toe en soms ook aanleiding tot gesprek.
Ik had het al heel lang voor me uitgeschoven om mezelf eens onder de loep te nemen op het gebied van assertiviteit. Het uitvoeren van de praktijkopdrachten was minder zwaar dan ik verwachtte. Speciaal de moeite waard was het toepassen van het geleerde en daarin succeservaringen opdoen.
Marieke is een prettig en toegankelijk persoon. Zij combineert nuchterheid met betrokkenheid en passie voor mensen, vooral kwetsbaren. Ze heeft humor en is open over zichzelf. Doordat Marieke de training zelf (heeft) doorleeft en haar ervaring deelt valt afstand weg.
Ga eens voor een oriënterend gesprek bij haar langs. Mogelijk sluit je vraag aan bij wat Marieke kan bieden.