Een vraag aan jou

By on 23 juli 2014 in Provokant

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Misschien lees je mijn blog voor het eerst (welkom!), misschien heb je het hele seizoen de e-zines gelezen en er plezier aan beleefd, ik hoop het! Ik ben blij je van dienst te zijn geweest! Nu heb ik een vraag aan jou, waarmee je mij verder zou kunnen helpen. Graag stem ik mijn werk zo goed mogelijk af op de dienstverlener met een missie, op jou dus. Je zou me enorm helpen als je mij mailt waar je tegenaan loopt in je werk, in je dienstverlening, in je omgang met mensen. Je kan dat op het spoor komen door jezelf af te vragen: Waar zie ik tegenop als ik na mijn vakantie weer ga beginnen? Of: wat zijn mijn goede voornemens voor het nieuwe seizoen? Je kan er van uit gaan dat wat voor jou geldt, voor veel dienstverleners met een missie geldt!

Deze zomer/vakantietijd is vaak een tijd van balans opmaken, daar heb je dan even de tijd en de ruimte en de afstand voor. Ik stel het zeer op prijs als je van je gedachten met mij zou willen delen. En niet voor niets: de gedachte die mijn werk als jullie dienstverlener verder helpt, mij nieuwe aanknopingspunten geeft, wil ik graag belonen met een gratis “ruimte-scan” van een half uur. Ik bel je dan op, heb een half uur een telefonisch gesprek met je en aan het eind van dat gesprek weet je precies waar voor jou nog ruimte voor resultaat te behalen valt. Dymph, die mij een goede tip ter verbetering van mijn website gaf, zei naar aanleiding van dat gesprek: “Wat een goede vragen!” Zij weet nu op welk punt zij zich nog verder kan ontwikkelen als dienstverlener met een missie.

Stuur je goede voornemen, waar je tegenop ziet of wat je verder aan mij kwijt wil naar: marieke@onverwachtopgewekt.nl . Vanwege mijn vakantie kan het even duren tot je antwoord krijgt, maar antwoord krijg je zeker! Alvast zeer bedankt.

Leuk dat je mijn berichten leest!

Meld je aan voor de maandelijkse e-zine van Onverwacht Opgewekt.

En ontvang bovendien gratis de zelftest "Hoeveel ruimte heb jij voor resultaat?"

Check je email om je definitief in te schrijven!